Forsinket havekalender og gode undskyldninger!

Ja, så skete det, som jeg var ret sikker på ville ske, jeg blev forsinket. Ikke bare et par dage forsinket, men næsten en måned forsinket…. Men nu kommer den altså – havekalenderen.

Men først og fremmest tænker jeg, at jeg kan komme med den gode undskyldning for hvorfor jeg er så forsinket og så i virkeligheden også en offentliggørelse af en ret vild nyhed. Hvis du følger mig på instagram, ved du det nok allerede – Jeg flytter på landet! Jeg har købt verdens smukkeste hus på Fyn, og den 1 juni rykker vi – mig, min kæreste og mine to katte.

Det bliver en helt ny og spændende tid for både mig og min lille blog, og jeg kan nok ikke undgå at indlæggene bliver lidt anderledes. Jeg har lagt mange tanker i om jeg bør ændre navnet på bloggen, men det er ikke bare så lige til, så måske bliver det bare med en lille tilføjelse Selvforsyning i byen og på landet? Det må tiden vise. Jeg har allerede været i gang i den nye køkkenhave, som jeg skal hilse og sige er STOR (indsæt selv den smiley med hjerter i øjnene!).. Så det er ikke fordi jeg ikke har lavet noget i haven i april. Jeg må hellere vise jer lidt billeder, så forstår i nok min entusiasme og hvorfor jeg lidt glemte alt om den havekalender der… Her har vi det så – Bækhuset! MIT nye hus.

Billederne her er fra Salgsannoncen, bare rolig, så hurtig er jeg ikke i haven !

Vi har til gengæld fået lov at komme og gøre jorden klar og starte køkkenhaven op – hvor skønt er det lige?? Så her er min nye KÆMPESTORE køkkenhave, og min søde kæreste i lære som havemand. Jeg glæder mig fandeme (Ja, jeg skrev fandeme!)

Nå, men hvis du er kommet så langt i indlægget, så kommer belønningen for at høre på min husbesættelse nu….. havekalenderen! For april-måned! (Jeg lover ama’r halshug at den kommer til tiden i næste måned.. agtigt)

Her hjemme har jeg gang i forspiringerne af lidt af hvert, og inden måneden er omme skal jeg have sået kål. Det har jeg nemlig ikke nået endnu.

Jeg dyrker næsten altid kun forskellige slags grønkål og så rosenkål. Andet kål har jeg ikke haft så meget held med endnu. Hvis du vil læse mere om hvordan du dyrker kål så har jeg skrevet om det i webshoppen under de forskellige kåltyper jeg har i shoppen.

Jeg lagde kartofler og satte løg i sidste uge. Det er en del senere end jeg plejer, men jeg er sikker på det nok skal blive mindst lige så godt som det plejer. Jeg har lagt 6 forskellige slags i år, så det bliver spændende. Det er kun en enkelt af dem jeg har prøvet før. Men jeg eeeeelsker kartofler så det er altid sjovt at prøve nogle nye.

Skriv endelig en kommentar, hvis du har spørgsmål til hvordan du dyrker afgrøderne. Ellers kan i altid gå på opdagelse i min webshop hvor i kan finde dyrkningsvejledninger til de fleste grøntsager.

Du kan følge og like Selvforsyningibyen.com her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *