Navneskift på bloggen.

Som mange nok allerede har opdaget, især dem der følger med på instagram, så bor jeg ikke i byen mere. Der er mange der har kommenteret på eller spurgt til, om navnet på bloggen ikke skulle skiftes så. Da jeg startede denne blog for… ja for lang tid siden er det egentlig?.. 6 år siden tror jeg – vidste jeg jo ikke at jeg skulle købe verdens smukkeste Bækhus i en alder af 25. Da jeg startede denne blog, tror jeg faktisk ikke at jeg kunne have forestille mig, at jeg skulle flytte tilbage til fyn, og slet ikke så tæt på hvor jeg oprindeligt kommer fra.

Men nu bor jeg her, og det føles helt fantastisk og helt rigtigt, så derfor var det også tid med et navneskift. Bloggen har derfor nu skiftet navn til Selvforsyning i Landsbyen! Domænet hvor på i finder min blog og min frøshop, er stadig den samme – selvforsyningibyen.com. Dette fordi det ikke er helt nemt at skifte domæne, der er mange tekniske ting, og min placering på google og alle links der fører til denne side, vil forsvinde med et domæneskift. Så indtil videre findes jeg på samme domæne som altid.

Jeg håber i alle sammen stadig vil følge med, også jer der er bor i byen, jeg lover stadig at skrive om at dyrke på lidt plads, selvom jeg nu har ret meget plads!

Du kan følge og like Selvforsyningibyen.com her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *