Vilkår og betingelser

Alle bestillinger sender jeg med Quick-brev med PostNord.

Fragten er fast og koster 30 kr. Jeg tilbyder desværre ikke pt. at sende med Normal brev – det der tidligere var B-post, da leveringstiden er så utrolig lang.

Jeg sender til Danmark, Sverige, Norge, Grønland og Færøerne.

Betalingen kan foregå med PayPal, kortbetaling eller direkte bankoverførsel.

Jeg bestræber mig på at sende alle bestillinger indenfor 3-4 dage, men der kan i nogle tilfælde gå lidt længere tid hvis jeg har mange bestillinger at pakke.

Mine frø bliver sendt i boblekuverter som kan komme i de fleste postkasser så du slipper for turen til posthuset, hvis du ikke er hjemme når pakken leveres.

Du har selvfølgelig 14 dages returret fra den dag du modtager varen, du bedes give besked hvis du ønsker at returnerer pakken. Du har yderligere 14 dage til at returnere pakken til mig, i samme stand som du modtog den, altså hvor alle frøposerne er intakte. Når jeg har modtaget varen retur vil du få dine penge refunderet indenfor få dage.

Har du klager eller spørgsmål, kan du altid skrive til mig på lottedenckert@gmail.com. Ris, ros eller forslag til frø du ønsker at se i shoppen modtages selvfølgelig også.

Al henvendelse bedes rettes til mig via mail.

 

Om mine frø

Frøene jeg sælger i min lille webshop er primært importerede frø fra gode firmaer i Europa. Det er kvalitetsfrø som overholder alle EU’s standarter. En del af mine frø er frø jeg selv har avlet og høstet – dette er primært staude og blomster frø.

De frø jeg indkøber er blevet spiretestet fra firmaets side og frø af egen avl spiretester jeg selv. Jeg sælger kun frø der er spiretestet med succes. Der er dog nogle frø, som fra naturens side ikke er særligt spirevenlige. Jeg noterer altid i produktbeskrivelsen hvis det er frø der kræver helt præcise forhold for at spire. Man kan dog ikke forvente at alle frø spire, forvent at mellem 65-95% af frøene spire.

Der er meget forskel på hvor længe frø bevare deres spireevne, dette er jeg opmærksom på. Skærmplanter fx taber hurtigt deres spireevne. Jeg indkøber kun mindre mængder af frø mange gange årligt for at sikre at i får de nyeste frø muligt. Dette kan dog også gøre at der engang i mellem kan være udsolgt af nogle varianter i butikken.

Alle mine frø er håndpakket, antallet af frø er opgivet i ca. tal, det kan altså varierer en smule fra pose til pose. Frøene er pakket i fine papirsposer med etiketter som jeg selv har designet. På bagsiden af hver pose findes en QR-kode som føre direkte til produktsiden, hvor du kan læse en beskrivelse af produktet og en længere dyrkningsvejledning.

© Copyright 2017 Selvforsyning i byen.