At dyrke meget på lidt plads.

Dette indlæg er sponsoreret. 

Jeg har tidligere skrevet om at dyrke meget på lidt plads, og da jeg fandt ud af at jeg skulle flytte på landet her til sommer, blev det for alvor nødvendigt at få plads til at forspire en masse! Min nye have er nemlig 10 gange så stor som den forrige, så der skulle nogle planter til. 

Det jeg altid har kæmpet med i min lejlighed er mangel på lys. Den største vindueskarm jeg har er nordvendt, hvilket slet ikke er optimalt. Da jeg i år måtte udnytte så meget plads som muligt til mine planter blev det derfor nødvendigt med plantelys. Gro-lys.dk var så venlige at lade mig teste en af deres vækstlamper. 

Jeg fik en 75 W Cultilite vækstlampe , det er en LED lampe, og den er derfor ikke dyr i strøm.


Jeg brugte lampen over chilier, basilikum, kål og artiskokker. Den virkede ganske godt og efter hensigten. Der er nogle fine kroge og noget wire man kan hænge den op i. Jeg havde et lille stativ jeg hang den på. Men man kan hænge den i en krog i loftet eller vindueskarmen hvis man har lyst. 


Denne Cultilite vækstlampe kommer også i flere størrelser, hvis man har brug for en større. 


I mit nye hus kunne jeg også forestille mig at jeg kommer til at bruge den meget. I sådan et gammelt bondehus er vinduerne ret små, og stråtaget skygger lidt for lyset, så her er det også godt med noget tilskudslys. 

Gro-lys Har mange flere forskellige kvalitets lamper til planter, så tjek deres side hvis i mangler plantelys. 

Du kan følge og like Selvforsyningibyen.com her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *