DIY: Dyrk meget på lidt plads! 

Nu er det endelig tid til at forspire. Jeg har altid problemer med pladsmangel. For det første fordi jeg kun har to vinduer der ligger rigtig godt i forhold til lysforholdene, og for det andet fordi der gerne skal være lidt plads i vindueskarmene til mine katte, ellers bliver de utilfredse.

I år har jeg så prøvet at finde en løsning på dette pladsproblem, og den løsning ville jeg lige dele med jer. Jeg har valgt at hænge hylder op i mine vinduer så jeg kan have planter i to lag. Det er en rimelig billig løsning, jeg har givet omkring 40 kr for hylder, ca. 15 kr for kroge til at sætte i loftet eller karmen og ca. 20 kr for S kroge til at hænge dem op i. Så har jeg brugt noget stærkt snor, man kunne også købe en kæde, men det synes jeg var for dyrt.
Opsætningen er ret simpel, jeg har bare lavet to løkker ud af snoren, så har jeg stukket hylden igennem og hængt dem op på krogene. På denne måde er de både nemme og hænge op og nemme at pille ned igen når forspiringenssæsonen er ovre.


Det var en rigtig kort blog i dag, men jeg håber den har inspireret jer til at komme i gang med en masse forspiring selvom i ikke har så meget plads.

Du kan følge og like Selvforsyningibyen.com her:

0 thoughts on “DIY: Dyrk meget på lidt plads! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *