Om mig

Jeg hedder Lotte og jeg er en 24 årig havekolonist, som er bosat i Kolding. Jeg har min egen kolonihave som jeg har haft i et par år. Jeg brænder for at dyrke mine egne grøntsager og se liv vokse i mine vindueskarme.

Jeg blogger om selvforsyning i byen, om at dyrke grøntsager i højbede, krukker og i vindueskarme, jeg blogger om at dyrke jorden på forsvarlig vis uden brug af skadelige stoffer. Jeg håber at kunne inspirerer andre til at dyrke deres egne grøntsager, og til at opleve hvor fantastisk det er at følge planternes rejse fra mikroskopiske frø til kæmpe store, givende og nyttige planter.

Jeg har en forkærlighed for alt der kan syltes, henkoges og puttes på glas, og jeg elsker at bage. På bloggen her deler jeg også mange af mine gør-det-selv projekter, som jeg håber kan være brugbare for mange af jer, hvad enten i har altan, kolonihave, en lille gårdhave eller bare en vindueskarm. Glæden ved at se planter gro er så stor, at den ikke bør være forbeholdt for kun de som har en have!

 

6 thoughts on “Om mig

  1. Monica says:

    Hej. Jeg ved ikke om dette sted er passende at skrive ift spørgsmål. Men nu prøver jeg lige. Jeg har købt en masse frø hos dig og de fleste med stor succes. Men jeg har købt to slags frø der simpelthen ikke vil spirer. Den ene er chilien numex twillight og den anden er peberfrugten marconi purple. Har du haft problemer med at få dine til at spirer, kræver de noget specielt eller hvad kan jeg gøre?
    Mvh Monica

    • LotteDenckert says:

      Hej Monica :)! Det er helt i orden du skriver her. Numex twillight har jeg fået en henvendelse på så den tror jeg der måske kan være noget med! Marconi purple har jeg ikke haft problemer med selv, den er spiret fint. Har du sået alle frøene? Eller kun et par stykker? Man kan ikke forvente 100% spiring, men hvis du har sået alle skulle nogle jo gerne komme op :)?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *