Vil du samarbejde? 

Har du et produkt til haven du gerne vil have at jeg afprøver og skriver om her på bloggen? Har du en havebog du vil have anmeldt, eller andre relevante produkter der omhandler have, urbangardening og selvforsyning – så er jeg altid åben for at indgå i nye samarbejder. Jeg indgår i samarbejder med firmaer såvel som andre bloggere. Så har du en god idé til et samarbejde, eller et spændende produkt du gerne vil have testet, så kontakt mig endelig på: lottedenckert@gmail.com

Jeg er skribent for Land, hvor jeg også blogger på deres side, samt har ansvaret for opdateringer på socialemedier. Hvis du har et firma og er interesseret i at ansætte mig som skribent til at blogge og styre socialemedier. Så kontakt mig gerne.

Jeg har flere samarbejdspartnere blandt andet, Turbine forlag, Nelsons, Pindstrup, Sprout World med flere.